Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Győzelemmel fejezték be a juniorok
2014. December 09. 15:16
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Győzelemmel fejezték be a juniorok

Győzelemmel fejezték be a juniorok
Felemásra sikeredett csapataink hétvégi teljesítménye. Az egyik gyermek csapatunk két győzelemmel, a másik két vereséggel zárt. A juniorok nyertek Nyíregyházán, a kadettek veszítettek hazai pályán. Az egyetemi bajnokságban is egy győzelem, egy vereség a mérleg.

A csoport legerősebb csapatával, a kecskeméti akadémistákkal játszottak a mieink szombat délelőtt. Az első perceket leszámítva nem igazán tudtuk megnehezíteni a dolgukat, fokozatosan őröltek fel bennünket. Nálunk többen félig gyógyultan vállalták a játékot, amiért köszönet nekik, de így sem sikerült megakadályozni, hogy 100 pontot kapjunk. Ők, ebben a felállásunkban, nálunk magasabb szintet képviselnek, nekünk csütörtökön a Jászberénynek kell visszavágnunk. Az egy teljesíthetőbb feladatnak látszik.

Szombat délután következett a Békés elleni dupla NBIB-s találkozó. A két meccs hasonló koreográfiával ment le. A felnőttek és az U21 is remekül kezdett, a félidőben még vezettek is. A harmadik negyed viszont mindkét alakulat számára katasztrofálisra sikeredett, ami el is döntötte a mérkőzést. Kár érte! Mindkét mérkőzés nyerhető lett volna.

A Hunyadi Sokk még ugyanezen a napon, de Tiszaújvárosban léptek pályára. Az előzetesen hasonló erők küzdelmét ígérő tornára erősen tartalékosan tudtunk leutazni. A jelenlévők nem tudták pótolni a hiányzókat, így két nagy arányú vereséggel kulloghattunk haza.

A Kék Oroszlánok Szerencsen viszont megőrizték veretlenségüket. A számukra még ismeretlen, az „A” csoportba most felkerülő Szürke Farkasokat, valamint a hazaiakat is több mint 30 ponttal győzték le.
Szép volt Fiúk!

Utolsó alapszakaszi meccsükön, remek hajrával, egy ponttal tudtak nyerni juniorjaink Nyíregyházán. Rosszul játszottunk, de az ellenfél 54:37-es vezetésénél a Vass-Csépe-Erdélyi trió produkált egy 27:9-es szériát, amivel megfordították az eredményt. Gratulálunk Nekik!

Hétfőn a Nyíregyházi Főiskola fogadta az egri főiskolásokat egyetemi bajnoki mérkőzéseken. Mind a két csapatunk tartalékosan tudott csak kiállni, de a papírforma így sem borult. A fiúk, igaz szoros meccsen, de nyertek (80:75), a lányok pedig nagyarányú vereséget szenvedtek.

 

előző hír archívum 2014 következő