Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Az év utolsó bajnoki mérkőzései következnek
2014. December 18. 09:09
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Az év utolsó bajnoki mérkőzései következnek

Az év utolsó bajnoki mérkőzései következnek
Négy korosztályban leszünk érdekeltek az előttünk álló hétvégén. Az NBIB-s csapat és az U21 a Kaszásokhoz látogat,a serdülők Szolnokon próbálják kiharcolni a főtáblára kerülést. A legkisebbeknek a Szilágyiban lesz torna szombaton, az első meccsük 11 órakor kezdődik.
Talán a legfontosabb erőpróba a serdülőkre vár, hiszen a legjobb 32 közé szeretnének kerülni. A szolnoki négyes tornán elég egy győzelem ahhoz, hogy ez sikerüljön. A hazaiak "B" jelű csapatával kezdünk, majd az eredménytől függően vagy a debreceni Ziccer vagy a tarjániak következhetnek. Az erőviszonyok ismeretében a nógrádiak ellen dől majd el a továbbjutást jelentő 3. hely sorsa. Eddig már kétszer legyőztük őket, most is le kell!

Az NBI-ben is az idei utolsó mérkőzés következik az Óbudai Kaszások otthonában. A keretünk igen csak szűk a sok sérülés és betegség következtében. Bravúrnak számítana, ha le tudnánk győzni az egyre jobb formában játszó régi riválist. Az U21-ben még egyértelműbb a kép, egy sokkal erősebb ellenféllel szemben próbáljuk javítani a játékunkat.

Az U11-es csapatunk hazai pályán játssza 3. tornáját. A második legerősebb csoportban a miskolci lányok és a Beszterce KK fiai harcolnak a feljutásáért. Szoros meccsen a lányokat egyszer már legyőztük, a nógrádiak sem verhetetlenek, szóval esély mutatkozik a feljebb lépésre. Jó lenne végre, ha teljes csapattal ki tudnánk állni, akkor még nagyobb lenne ez az esély.

Gyertek szurkoljatok a kis Oroszlánoknak!
előző hír archívum 2014 következő