Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Oroszlánok! Ébresztő!
2015. January 04. 10:51
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Oroszlánok! Ébresztő!

Oroszlánok! Ébresztő!
Remélem kipihentétek magatokat, mert hétfőtől minden korcsoportban folytatódnak az edzések. Lesz némi változás, ami a kadetteket, juniorokat érinti elsősorban, valamint az U11 és U12 csapataink januári tornáit.
Szabó Péter edző távozott Egerből, emiatt egyenlőre a kadett és a junior edzéseket összevontan fogja megtartani Váczi Péter és Klepej Roland, a juniorok edzésidejében.

Központilag megváltozott a Gyermek Kupa (U12) és a Kenguru Kupa (U11) negyedik tornájának az időpontja. Az U12 január 17. vagy 18-án, az U11 január 24. vagy 25-én játssza mérkőzéseit, egyenlőre még ismeretlen helyszínen.
A változást minden érintett vegye figyelembe és lehetőleg úgy szervezze a hétvégi programját, hogy a tornán részt tudjon venni!

Bajnoki mérkőzés, a fenn említetteken kívül, csak az U21-eseknek lesz januárban, a többiek februárban folytathatják, addig keményen készülnek. Van javítani, tanulni való bőven!

Hajrá KOK!
előző hír archívum 2015 következő