Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Gyermek torna a Szilágyiban
2015. January 15. 09:30
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Gyermek torna a Szilágyiban

Gyermek torna a Szilágyiban
Az U12-es csapatunk vasárnap a Szilágyiban játszik a Gyermek Kupa 4. tornáján. A Hunyadisok Ózdon lépnek pályára ebben a fordulóban. Folytatódik a megyei férfi felnőtt bajnokság is, ahol két csapattal vagyunk érdekeltek.

A múltkori hiányos kiállás miatt visszaesett a gyermek csapatunk a "B" csoportba. A helyzet most is hasonló, sok a beteg, a sérült, de ha megleszünk, nem jelenthet problémát a két győzelem besöprése. Az első mérkőzés 9,30-kor kezdődik a Szilágyiban a tiszaújvárosiak ellen, majd közvetlenül utána Beszterce KK következik.
A Hunyadi SOKK-nál is létszámproblémák vannak, de reméljük, vasárnapra azért összeáll a csapat és sikeresen szerepelnek a számunkra még új helyszínnek nevezhető Ózd városában.

Pénteken a megyei felnőtt csapatunk a Balassiban játszik a főiskolások "B" alakulatával, a juniorok a Hatvaniakat fogadják a Dobóban. Mind két találkozó 18,30 órakor kezdődik.

A legfontosabb összecsapást az NBI-es csapatunk vívja a hétvégén a Kecskemét U23-asaival.
Jó lenne a két pont begyűjtése, hogy minél kedvezőbb pozícióban várhassuk majd a rájátszást. Az alföldiek utánunk helyezkednek el a tabellán, elvileg a papírforma és a hazai pálya mellettünk szól. Kezdés 16 órakor vasárnap a Leánykán.

Gyertek szurkolni!
előző hír archívum 2015 következő