Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Az elmúlt hétvége száma a 100
2015. január 21. 10:29
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Az elmúlt hétvége száma a 100

Az elmúlt hétvége száma a 100
Összesen hat mérkőzést játszottak csapataink a mögöttünk hagyott hétvégén, és mind a hatot megnyerték. Ez 100 százalékos teljesítmény. Ráadásul NBI-eseink és a gyermek csapatunk is elérte a 100 dobott pontot, ami először fordult elő ebben a szezonban. Bravó!
A sort pénteken a juniorok kezdték, akik megyei felnőtt bajnoki mérkőzésen verték magabiztosan a Hatvan gárdáját 80:33-ra.

Az U12-es csapatunk alaposan kiköszörülte a tekintélyükön esett csorbát,a hazai rendezésű tornán. A két szenvedő fél a Tiszaújváros (89:26) és salgótarjáni Beszterce KK volt (100:46). Az utóbbinak a 100. pontot Bodnár Béla dobta, így Ő látja vendégül a többieket egy kis süteményre. A csapat egyébként esélyeshez méltóan játszott és küzdött, ami nagyon tetszett a szép számban kilátogató rokonságnak is. A felső házban folytatjuk a bajnokságot, ahol a másik régió (Nyíregyháza, Debrecen) legjobbjaival is megmérkőzünk.

A Hunyadi Sokk két győzelemmel tért vissza Ózdról, amit nagy csatában ért el. A hiányzók miatt meggyengült csapat nagy küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot. Előbb a sátoraljaújhelyieket verték 54:47-re majd a hazai lányokat "sokkolták" 41:32-re. Szép volt Fiúk!

A sort vasárnap délután az NBI/B-s felnőtt csapat zárta, akik látványos játékkal leiskolázták a kecskeméti akadémistákat (102:55). Itt a "sütit" 100. pontért Nemes Péter  szolgálja fel. Kijár a dicséret Demeter Ákosnak is, aki megszerezte élete első élvonalbeli pontját!  (A képen a történelmi pillanat látható)
Soha rosszabb hétvégét!

HAJRÁ EGRI KOSÁRLABDA!
Címkék: gyermek, junior, NB I. B
előző hír archívum 2015 következő