Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kicsik, nagyok szombaton
2015. January 23. 15:05
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kicsik, nagyok szombaton

Kicsik, nagyok szombaton
A mini csapatunk Miskolcon szerepel a Kenguru Kupa 4. tornáján. Az NBI-esek a DEAC-hoz utaznak, ahol a felnőttek mellett, az idén első alkalommal, az U21-esek is pályára lépnek. Pénteken, megyei felnőtt bajnoki meccsen, a főiskolásokkal mérkőzik meg a junior csapatunk.
A megyei összecsapás 16,30 órakor kezdődik a Szilágyiban.

Az U11 az elmúlt hazai tornán kiharcolta a bennmaradást a "B" csoportban, de volt esélye a feljutásra is. Most is hasonló lehet a felállás. Az első meccsüket a miskolci fiúkkal játsszák, velük már találkoztunk, akkor kikaptunk 15 ponttal. Utána a "C" csoport győztese a Salgótarján következik, akik hasonló játékerőt képviselhetnek, mint a mieink. Jó lenne meglepni a hazai Szürke Farkasokat, de egy győzelemmel is megelégednék, amivel a csoportban maradhatnánk. Reálisan nézve ez a szint felel meg egyenlőre a tudásunknak.

Nem mi vagyunk az esélyesei a debreceni találkozóknak sem, annak ellenére, hogy az első meccset megnyertük a DEAC ellen. Jó lenne átmenteni a múltkori meccsen mutatott látványos
játékból minél több elemet. Persze a mostani ellenfelünk sokkal erősebb, mint a kecskemétiek voltak, ők nem titkoltan a bajnoki címre hajtanak.
Az U21 feladata továbbra is a csapatépítés, valamint felkészülés  egyetemi és a junior bajnoki küzdelmekre.

Hajrá Kicsik, Nagyok!
előző hír archívum 2015 következő