Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Hosszú hétvége előtt
2015. January 28. 22:38
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Hosszú hétvége előtt

Hosszú hétvége előtt
Csütörtökön indul számunkra a hétvégi bajnoki mérkőzések sora, ahol négy korosztályban leszünk érdekeltek. Elkezdődik a junior regionális bajnokság 2. szakasza, pályára lép mind a két gyermekcsapatunk is. Az NBI-ben itthon játszunk.

Junior csapatunk csütörtökön a MEAFC-hoz utazik, a regionális bajnokság első mérkőzésére. A csalódást jelentő őszi szezon után mindenképpen javuló játékot várunk, aminek a győztes mérkőzések számában is meg kell mutatkozni. Az ellenfelünktől tavaly kétszer is, szoros meccsen, vereséget szenvedtünk. Jó lenne visszavágni!

Vasárnap lesz mind a két érdekelt csapatunknak a Gyermek Kupa újabb fordulója. A felsőházi rájátszásba jutott Kék Oroszlánok rögtön egy, valószínűleg az országos döntőbe jutást is befolyásoló meccsel kezdenek Miskolcon. Az ellenfél a debreceni Ziccer Tigrisek gárdája. A második találkozót, a már nagyon jól ismert és még idáig mindig legyőzött miskolci lányokkal játsszuk.
A Hunyadi Sokk az alsóház legerősebb csoportjában folytatják, ahol Tiszaújvárosban a hazaiakkal és a Beszterce KK-val csapnak össze. Az eddigi eredmények alapján bravúr lenne a bennmaradás.

Bravúr kellene az NBI/B-ben is ahhoz, hogy legyőzzük a csoport talán legerősebb csapatát, a Hódmezővásárhelyt. A felnőtt találkozó, kivételesen, pénteken lesz a Leányka úton, 17,30 órai kezdéssel, utána kerül sor az U21-es találkozóra!

Gyertek fel a „hegyre” szurkolni!

előző hír archívum 2015 következő