Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Bravúr a felsőházban
2015. February 04. 09:42
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Bravúr a felsőházban

Bravúr a felsőházban
Szerdától keddig tartott csapatainknak az elmúlt hétvége. A legértékesebb siker kétségtelenül a gyermek csapatunké, akik a kettős győzelmük után nagy eséllyel pályáznak az országos 16 közé jutásért. A két húzóemberünk Kolos és Ádám volt.

Szerdán a megyei bajnokságban induló felnőtteink Hatvanban nyertek 59 ponttal (101:42). Kezd alakulni a csapat...

Nem sikerült a juniorjainknak visszavágni az őszi vereségért a MEAFC-nak. Az első félidőben mutatott játék a régi önmagunkat idézte, utána visszaestük, elbizonytalanodtunk. Nagy probléma a még mindíg kevés dobott pont (49:54).

Pénteken az NBI-ben mindkét csapatunk kikapott, ami papírformának felelt meg. A Hódmezővásárhely erősebb kerettel rendelkezik, de a felnőtteknél és az U21-ben is tudtunk produkálni kiváló negyedet.

Szombat a mi napunk volt, annak ellenére, hogy a hunyadisok, a sok hiányzó miatt nem tudtak elutazni az 5. tornára.
A Kék Oroszlánok viszont nem csak leutazott, hanem rögtön meg is nyerte az 1. tornát a Felsőház "B" csoportjában. A debreceniek legerősebb gyermek csapatát, az első félidőben összeszedett 2 pontos hátrányból, 8 ponttal legyőzték (64:56). Utána pihenés nélkül következtek a miskolci lányok, ahol végig izgulnunk kellett a győzelemért. Ha kikapunk az előző győzelmünknek is csökken az értéke a továbbjutást illetően. Végül csak legyűrtük őket 51:48-ra. A remek formában lévő lányok utána a debreceni fiúkat viszont legyőzték, így a hajdúságiak kiestek az országos döntőbe jutásért folytatott harcból is. Nekünk viszont jelentősen megnőttek az esélyeink!
Szép volt Kékek!

Az egyetemi bajnokságban kedden pótolta a ELTE-BEAC elleni elhalasztott meccsét az EKF, ahol hullámzó teljesítménnyel is, de hozták a kötelezőt a fiúk. A végeredmény 92:70 lett.
előző hír archívum 2015 következő