Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A főtábla első tornája jön a serdülőknek
2015. February 06. 19:00
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A főtábla első tornája jön a serdülőknek

A főtábla első tornája jön a serdülőknek
Budapesten szerepel három csapatunk is a hétvégén. Az országos főtábla első tornáján három kemény mérkőzés vár a serdülőinkre. Szintén nehéz küzdelmekre számíthatnak az NBI-esekre is, akik a Honvéd felnőtt és U21-es csapatával játszanak. A Kenguru Kupában Miskolcon mutatkozik be az új mini csapatunk.

A nehezen kivívott főtáblás szereplésünk első állomása az Kaszások csarnoka. A két napos torna első napján először a hazaiakkal mérkőzünk, majd este a Jászberénnyel. Vasárnapra marad a Szolnoki Olaj „B” elleni találkozó. Az utóbbi csapatot ismerjük csak, akiktől decemberben szoros meccsen kikaptunk. A többiek erősebbnek tűnnek az eddigi eredményeik fényében. Majd meglátjuk...

A felnőttek, ha megvernék a Honvédot, akkor beérnék őket a tabellán. Nem lesz könnyű a feladat megoldása, hisz a hazaiak erősebb kerettel rendelkeznek, mint amit a helyezésük mutat.
Az U21-ben egyértelműen jobbak nálunk.

A Kenguru Kupába bemutatkozik a Hunyadi Sokk mini csapata, Miskolcon játszanak két mérkőzést. A játékosok többségének ez lesz az első kosármeccsük életükben. Sikeres sokkolást kívánunk nekik!
A Kék Oroszlánok a „C” csoportba estek vissza, itt már illene két mérkőzést nyerni, és visszajutni az élmezőnybe.   

előző hír archívum 2015 következő