Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Visszavágtunk az Olaj-nak
2015. February 11. 17:23
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Visszavágtunk az Olaj-nak

Visszavágtunk az Olaj-nak
A várakozásnak megfelelően szerepeltek serdülőink a főtábla első fordulójában. Sajnos a Honvéd elleni NBI-es mérkőzéseken nem csak a csúszós pálya okozta a vesztünket. A legkisebbek viszont győzelmekkel mutatkoztak be életük első kosártornáján.

A serdülőink nem tudták megnehezíteni az előzetesen erősebbnek ítélt ellenfelek dolgát. Óriási fizikális hátrányban voltunk mind a Kaszások (47:106), mind a Jászberénnyel (34:79) szemben. Dicsérendő viszont, hogy vissza tudtunk vágni (62:56) a Szolnoki Olaj csapatának, a selejtezőben elszenvedett öt pontos vereségért.

Alacsony színvonalú meccsen kaptak ki a felnőttek a Bp. Honvédtól (61:85). Sajnos erősen tartalékosan tudtunk csak kiállni, és csak a mérkőzés elején voltunk partiban a hazaiakkal. Nem tudtunk tiszta dobóhelyzeteket kialakítani, a hazaiak szoros, kemény védekezése akadályozott ebben. Pontjaik többségét egyéni megoldásokból szereztük.
Nagy csatát és színvonalasabb kosárlabdázást hozott viszont az U21-es összecsapás. Most mi is a lehető legerősebb csapatunkkal álltunk fel. Meglepetésre az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok. A második játékrészben viszont a” hosszabb” cserepaddal rendelkező Honvéd folyamatosan elhúzott és a végén nyert 104:82 arányban.

A Kenguru Kupában sikeresen mutatkoztak be a hunyadis fiúk, továbbjutottak csoportjukból a miskolci tornán. Az első mérkőzésüket, az ellenfél hiányos létszáma miatt 20:0-val igazolta a versenybíróság. A feljutást jelentő összecsapáson viszont nagyon megküzdöttek a gyöngyösi sportiskolásokkal, de végül is 28:17-re legyűrték őket.
Csak így tovább Fiúk!

Sajnos a Kék Oroszlánok létszámproblémák miatt el sem tudott utazni! Kiestek a „D” (!) csoportba. 

előző hír archívum 2015 következő