Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Hétközi sikerek
2015. February 18. 15:05
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Hétközi sikerek

Hétközi sikerek
Csütörtökön a Jászberény kadett és junior csapatát fogadtuk a Regionális bajnokság keretén belül. Kedden a szegedi egyetemistákat látogattak hozzánk az aktuális egyetemi bajnoki mérkőzésekre. A főiskolás lányok várható veresége kivételével, győzelemmel vonultunk le a pályáról.

A jászberényiek ellen már az első negyedben eldőlt, hogy ki a jobb csapat (30:10), utána már könnyebbre vettük a figurát. Sok bosszantó hiba ellenére hoztuk a papírformát. Most is megmutattuk a felsőházi arcunkat is, meg azt is, hogy miért ragadtunk meg itt.
A kadettek nehezebben nyertek a jászságiak ellen, főleg a zónájukkal gyűlt meg a bajuk. A pontgyárosaink most is kitettek magukért, főleg nekik köszönhetően nyertünk 54:36-ra.

Szombaton került sor a juniorok nyíregyházi vendégszereplésére. A helyi akadémisták ellen helytálltak a mieink, de győzni nem sikerült. Továbbra is kevés pontot dobunk, mind a két meccsen (dupla forduló volt) ötven alatt maradtunk! Most is mutattuk „kiemelt” megoldásokat, de elsősorban védekezésben.

Keddi MEFOB mérkőzéseken nem történt meglepetés. A betegségekkel, sérülésekkel megtizedelt leányok súlyos vereséget szenvedtek a négy közé igyekvő szegediektől.
A fiúkat is elérte a járvány, de ők így is, ha nehezen is, de legyőzték a Tisza partiakat (80:37). Továbbra is biztosan őrzik a 2. helyet a csoportjukban, ami rájátszást jelentő pozíció.

Címkék: junior, kadett, Leány U25
előző hír archívum 2015 következő