Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kadett és U12-es meccsek a Szilágyiban
2015. February 20. 08:46
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kadett és U12-es meccsek a Szilágyiban

Kadett és U12-es meccsek a Szilágyiban
Pénteken, Budafokon vendégeskedik az NBI-es alakulatunk, szombaton a gyermek csapatunk a Nyíregyháza vendége lesz. A Szilágyiban szombaton a kadettek a Nyíradonnyal játszanak, ugyanitt vasárnap a hunyadisok két lány csapattal mérkőznek meg.

Nem lesz könnyű feladat Budafokon nyerni a felnőtteknek, hiába áll az ellenfelünk mögöttünk a tabellán. Az influenza-járvány, és a sérülések miatt még mindig tartalékosan tudunk csak kiállni.

Az elmúlt tornán aratott bravúros győzelem után az U12-eseink a felsőház két legerősebb csapatával játszanak idegenben. Elég lenne a biztos országos döntőbe jutáshoz egy győzelem is, de mind a GKS, mind a Nagyvárad papíron erősebbnek tűnik.

Szombaton 11 órától játszik dupla mérkőzést a Nyíradonnyal az U16-os csapatunk. Az eddigi eredmények alapján sima győzelem várható, de a sok sérülés miatt létszámgondjaink vannak.

A hunyadis fiúk vasárnap 9,30 órakor az tiszaújvárosi, majd 12,30 órakor az ózdi lányokkal mérkőznek meg alsóházi rájátszás második tornáján a Szilágyi Gimiben. Ez a csapatunk is tartalékos, de ennek ellenére van esély a két győzelemre.

előző hír archívum 2015 következő