Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A legfontosabb meccset megnyertük
2015. March 03. 16:19
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A legfontosabb meccset megnyertük

A legfontosabb meccset megnyertük
Az NBI/B-ben szereplő két testvércsapatunk mellett, a Kenguru Kupában érdekelt két mini alakulatunk lépett pályára a hétvégén. A felnőttek legyőzték a Tiszaújváros gárdáját, amivel életben tartották az alsóházból való elkerülés lehetőségét. A minik sajnos nem tudtak előrelépni a csoportjukból.

A felnőttek a második félidőben triplaesőt zúdítottak a Phoenix madarakra, így tudták megfordítani az egyébként vesztésre álló találkozót: 77-61 (15-20, 14-12, 28-14, 20-15)
Az U21-ben nem álltunk fel a legerősebb csapatunkkal, de az eddig nyeretlen borsodiakat így is illett volna legyőzni (63:65).

Az újonc mini csapatunk eggyel erősebb csoportban játszhatott a múltkori kettős győzelem után. Sajnos itt már nem tudtak „sokkolni”, nagyon kevés pontot tudtak csak szerezni, aminek két vereség, és kiesés lett a vége.

Hazai környezetben játszhattak a Kék Oroszlánok a Kenguru Kupa „D” csoportjában. Továbbjutást vártunk tőlük, de ez most nem sikerült, mert a salgótarjáni fiúktól három ponttal kikaptak. Ez a 11. helyet jelenti a régiónkban.

Márton Krisztina edző értékelése:

Az első mérkőzést kissé álmosan kezdtük, de fej-fej mellett zártuk az első negyedet. Sajnos a folytatásban egy hosszabb kosárszünet állt be, hiszen 5 percig képtelenek voltunk betalálni, így a különbség 9 pontra nőtt. A harmadik negyedben 11 pontos hátrányból nagy akarással, küzdéssel visszajöttünk a meccsbe, de az utolsó percben kapott kosárral sajnos 3 ponttal alul maradtunk a hatékonyan játszó salgótarjáni csapattal szemben.

A második mérkőzésen sokkal jobban játszottunk és magabiztosan, végig vezetve nyertünk az ózdi lányok ellen.

Címkék: felnőtt, Kenguru Kupa, mini, U21
előző hír archívum 2015 következő