Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Hosszú utazások, és kemény erőpróbák előtt
2015. March 06. 08:31
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Hosszú utazások, és kemény erőpróbák előtt

Hosszú utazások, és kemény erőpróbák előtt
Kaposváron kerül megrendezésre serdülőink részére a főtábla 2. tornája. A hazaiak mellett az ELITE és a Budaörs csapatával mérkőznek. A felnőtt és az U21-es csapatra is hosszú útra indul, hiszen Békésen lépnek pályára vasárnap.

Mind a három csapatunkra nehéz mérkőzések várnak. A serdülőink a sérülések miatt nem a legerősebb összeállításban utaznak le a két napos megmérettetésre. A papíron esélyesebb ellenfelekkel szemben egy győzelem már sikernek számítana.
NBI/B-ben is hasonló a helyzet. A békésiektől hazai pályán kikapott mind a felnőtt mind az U21-es csapat is. A felnőtteknek nehezebb a dolguk, hiszen az ellenfél a négy közé tart, míg a mieink a szeretnék elkerülni az alsóházat. A célok különbözőek, ezek eléréséhez győzni kell, de csak egy győztes lehet. Meglepetésben reménykedünk.
Az U21 is győzhetne, ha a legerősebb összeállításban lépne pályára, de most is felnőtt meccsen kell jól teljesíteniük a fiataloknak.   

Szombaton a junioroknak lesz még egy fellépése Jászberényben, ahol viszont mi számítunk abszolút esélyesnek.

előző hír archívum 2015 következő