Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Csak a kötelezőket hoztuk
2015. March 11. 15:28
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Csak a kötelezőket hoztuk

Csak a kötelezőket hoztuk
A serdülőink egy győzelem mellett két vereséggel zárták a kaposvári kirándulást. Az NBI-ben közel jártunk ahhoz, hogy győztesen térjünk haza Békésről, apróbb hibák miatt buktunk. Az U21 is kikapott, de most viszonylag jó játékkal rukkoltak elő.

Serdülőink a több mint 4 órás buszozás után, azzal a csapattal kezdtek, amelyiket előzetesen verhetőnek gondoltunk. A két ötösök felállásában 11 pontos előnyre tettünk szert, amit a harmadik negyedben tartani is tudtunk. Az utolsó felvonásban az ELITE SE Törökbálint egyik játékosát képtelen voltunk tartani, akinek vezérletével az utolsó percben már a vezetést is átvették. Az utolsó sikeres dobás mégis a mienk (Vörös Gábor) volt, ezzel megnyertük a mérkőzést 72:71-re.
Előttünk játszott egymással a másik két ellenfelünk, és már láttuk, hogy óriási fizikális fölényben lesznek velünk szemben. Sikerült azért tisztességesen helytálltunk, a Kaposvár ellen 53:91, a Budaörs ellen 33:78 lett a végeredmény.

Az NBI-es felnőtt csapatunk az idény egyik legjobb teljesítményével rukkolt elő Békésen. Végig kiélezett küzdelem folyt a pályán, a mérkőzés elején főleg a hazaiak domináltak, de mi ragadtunk rájuk, sőt a harmadik negyedben a vezetést is átvettük. A végjátékban sajnos sok büntetőt hibáztunk, ami végül döntőnek bizonyult (95:100).
A hazai pályán elszenvedett súlyos vereség után, most az U21-esek egy színvonalas, jó hangulatú (sok hazai szurkoló ezt a meccset is végig nézte) mérkőzést játszottak (70:86).   

 A juniorok viszont vért izzadtak Jászberényben. Sok volt a hiányzó, rossz volt a játék, de volt legalább küzdés, ezért tudtunk győzni (68:61).

előző hír archívum 2015 következő