Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Itthon játszik a sikercsapat
2015. March 20. 20:33
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Itthon játszik a sikercsapat

Itthon játszik a sikercsapat
A felsőházi rájátszás 3. tornáján az U12-es csapatunk a Szilágyiban fogadja szombaton, a régió legerősebb fiú és a legerősebb leány csapatát. Az NBI-ben, az nap délután a Kaszások együttese jön a Leánykára, győzelem esetén lenne esély a kiesőzónából való elkerülésre.

A gyermek csapatunk már biztos részvevője az országos jamboree-nek, hiszen a legrosszabb esetben is megszerzi a Keleti Régió 3. helyét. Az ország legjobb 16 csapata közé kerülni más korosztályban már nincs esély, így ők lesznek az idei évadban a Kosársuli legsikeresebb csapata. Szombaton 10 órától a Debreceni Fehér Tigrisek lányaival mérkőznek, majd közvetlen utána az első helyen álló GKS Nyíregyháza következik.
Gyertek, nézzétek meg a sikercsapatunkat!
A felnőtt derbi szombaton délután 16 órakor kezdődik a Leányka úti Eszterházy csarnokban. Az ellenfelünk a közvetlenül előttünk álló Óbudai Kaszások lesznek, akiket feltétlenül le kell győzni, ha el akarunk kerülni a kiesőzónából.
Nekik is szükségük lenne egy kis buzdításra!

előző hír archívum 2015 következő