Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Utolsó tornák következnek a Gyermek Kupában
2015. április 17. 15:12
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Utolsó tornák következnek a Gyermek Kupában

Utolsó tornák következnek a Gyermek Kupában
Két csapatunkkal vagyunk érdekeltek a Gyermek Kupában. Szombaton a Hunyadi Sokk a Szilágyi Gimnáziumban lép pályára, az első meccsük 9, 30 órakor kezdődik. A Kék Oroszlánok Nyíregyházán fejezik be az alapszakasz, már biztos országos döntősként.

A Hunyadi Mátyás Iskolába járókra épülő csapatunk először a Sátoraljaújhelyről érkező fiúkkal mérkőzik meg, majd az eredménytől függően valószínűsíthetően a Salgótarjáni KI-val játszik.
Az erősebb csapatunk vasárnap délután először a Nagyváradi csapattal, majd a házigazda GKS-val mérkőzik meg. Ez a három csapat már biztosította helyét a Pécsi Jamboree-re, de ennek ellenére parázs csatára lehet számítani.

Az NBI/B-ben elkezdődik a rájátszási szakasz, számunkra a 9-17. helyért. Az ellenfelünk Veszprémből érkezik, ők a csoportjukban az 5. helyet szerezték meg. Kuparendszerben dől el a továbbjutás, melynek első mérkőzésére a Leányka úton kerül sor szombaton, a kezdés most 17 óra lesz.
Gyertek szurkolni Kicsiknek, Nagyoknak!

Címkék: felnőtt, gyermek, NB I. B
előző hír archívum 2015 következő