Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » A serdülőknek és a miniknek is véget ér a szezon
2015. April 24. 14:48
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

A serdülőknek és a miniknek is véget ér a szezon

A serdülőknek és a miniknek is véget ér a szezon
Pakson játssza le utolsó Főtáblás tornáját a serdülő csapatunk, ahol nagyon erős ellenfelekkel találkozik. A két Kengurus korosztályos alakulatunk is idegenben fejezi be a bajnoki küzdelmeket. A Kék Oroszlánok Sátoraljaújhelyen, a Sokk pedig Mezőcsáton szerepel. Az NBI/B-sek Veszprémben próbálják ledolgozni a nyolc pontos hátrányt.

A serdülők, ennek az utolsó tornának az eredményétől függetlenül, már jobb mérleggel zárják a Főtábla küzdelmeit, mint tavaly. Ez mindenképpen dicséretes, hisz a tavalyi csapatunkat előzetesen jobbnak ítéltük meg.  Pakson a nálunk előrébb jegyzettekkel játszhatunk, köszönhetően az előző torna hibátlan teljesítményének. Sorrendben a Soproni Sportiskola, a Kaposvári Sportiskola, végül az Atomerőmű SE lesz az ellenfelünk. Hát, fel kötni azt a bizonyos gatyát!

A Kenguru Kupában viszont a vártnál gyengébben teljesítünk. A mezőny közepén foglalnak helyet a Kék Oroszlánok, akik szombaton a Tiszaújvárossal, majd a helyi Fürge Gyíkokkal játszanak. Reméljük, győzelmekkel zárják a bajnoki szezont, a nem túl erős ellenfelekkel szemben.
Tavasztól már két csapattal veszünk részt a küzdelmekben, a Hunyadi Sokk eddigi mérlege 2 győzelem 4 vereség. Vasárnap Mezőcsáton (itt még sosem játszottunk) szerepelnek, ahol az első meccset épp velük játsszák.

Az NBI/B-ben, a hazai pályán elszenvedett nyolc pontos hátrányt próbálja ledolgozni együttesünk, a középmezőnybeli jobb helyezés érdekében. De ez a Veszprém ellenei mérkőzés arra is jó lesz, hogy gyakoroljanak a fiúk a MEFOB döntőre.

előző hír archívum 2015 következő