Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Helytálltunk Pakson, Veszprémben
2015. April 29. 21:16
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Helytálltunk Pakson, Veszprémben

Helytálltunk Pakson, Veszprémben
Győzni nem sikerült sem a serdülőknek sem a NBI-eseknek, de jó meccseken, jó benyomást tettünk a helyi kosárkedvelőkre. A mini csapatainknak viszont nem lehetnek elégedettek a hétvégi teljesítményükkel, egy győzelem, három vereség a mérleg.

A serdülőnek nagy élményt jelentett a többszörös magyar bajnok csarnokában játszani, öltözőjükben öltözni. A Soprontól 65:46-ra, Kaposvártól 82:58-ra kaptunk ki, a hazai Atomerőmű ellen egészen az utolsó percekig vezettünk, de mégis veszítettünk 2 ponttal (52:54).

Laczi Zsolt edző értékelése:

„Mindhárom meccsért dicséretet érdemelnek a srácok! Nagyot közöttünk, próbáltunk nagy tempót diktálni. Úgy érzem sikerült megnehezíteni a nálunk magasabban jegyzett csapatok dolgát! Sajnos úgy gondolom, hogy a mérkőzések végére kissé elfáradtunk. Elfogyott az ötlet a támadásainkban, és "fejben" sem bírtuk a szoros végjátékot! Rengeteg büntetőt hagytunk ki az egész tornán, ezen a jövőben javítani kell! Összességében egy nagyon hasznos két napon vagyunk túl, rengeteg tapasztalatot szereztünk ezen a hétvégén! Ezekkel a mérkőzésekkel befejeződtek számunkra a főtáblás küzdelmek, de az elkezdett munkát folytatni kell, mert ez a teljesítmény a jövőre nézve bizakodásra adhat okot!”

A felnőttek is egálra álltak a 37. percig, de a végjáték a Veszprémieknek sikerült jobban, így a visszavágót is megnyerték 84:72-re. A mieink következő páros csatát már csak 13-16. helyért vívhatják.

Az U11-es Kék Oroszlánjaink Sátoraljaújhelyen előbb megverték a Tiszaújvárosi Phoenix Madarakat, de a hazaiakkal már nem bírtak. A szezont, számításaink szerint a 8. helyen fejeztük be, ami elmarad a várakozástól.
A második számú mini csapatunk két vereséggel búcsúzott a bajnokságtól. A Mezőcsáton megrendezett tornán a hazaiaktól 58:22-re, Gyöngyös KK-tól 55:43-ra kaptak ki, de nekik majd jövőre kell jól teljesíteniük.

előző hír archívum 2015 következő