Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Szlovákiában a kadettek
2015. május 08. 18:49
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Szlovákiában a kadettek

Szlovákiában a kadettek
Hagyományoknak megfelelően nemzetközi tornán veszt részt az U17-es csapatunk a szlovákiai Michalovce városában. Most is négy nemzet fiataljai küzdenek meg a helyezésekért. Az első mérkőzést az ukrán Ungvár csapatával játsszuk, majd a lengyel testvérváros Przemysl következik, vasárnap pedig a hazaiakkal találkozunk.

Tavaly megnyertük ezt a tornát a lengyelek előtt, most az eligazolások és sérülések kapcsán talán nem mi vagyunk az esélyesek. Minden esetre a legjobb formánkat szeretnénk hozni, mert ezeknek a játékosainknak ősszel a juniorok között kell helytállni. Előzetes erőfelmérőnek kiváló lehetőség lesz ez a versenysorozat, hiszen június elején Lengyelországban, majd szeptemberben, Egerben is találkoznak a csapatok.

A hétvége eseményéhez tartozik még, hogy a főiskolai fiúk Szombathelyen a Magyar Egyetemi és Főiskolás Bajnokság négyes döntőjében szerepelnek. A lányok pedig Kecskeméten a B33 versenyen próbálják megszerezni a nyolcas döntőbe szükséges pontokat. Nekik is szurkoljunk! 

Hajrá Eger!

Címkék: beharangozó, kadett
előző hír archívum 2015 következő