Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Irány Pécs!
2015. May 21. 10:44
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Irány Pécs!

Irány Pécs!
A hétvégén kerül sor a gyermek csapatok Országos Jamboree-jére, ahová legnagyobb örömünkre kvalifikáltuk magunkat. A Keleti Régió 2. helyét szereztük meg a 28 csapatot felvonultató mezőnyben, úgy hogy a bajnokot is legyőztük egyszer.

A három napos tornának Pécs ad otthont, így hosszú út előtt állnak a fiaink. Az első nap már pályára is lépünk, amikor az ellenfelünk a soproni sportiskolások lesznek. Másnap reggel a Kecskeméti Kosárakadémia következik, végül délután a Dombóvár csapata vár ránk. Egyik mérkőzés sem lesz könnyű, hisz akik itt vannak- összesen 16 csapat- mind nagyon komoly játékerőt képviselnek. Egyébként ebben a korosztályban összesen 167 (!) induló volt.
Vasárnapi ellenfelünk kiléte az addig elért eredmények alapján derül ki.
A tisztes helytállás mellett legalább egy győzelemben azért reménykedünk!

Az NBI/B-ben utolsó mérkőzésünkre kerül sor, Oroszlán csapatához utazunk a 13. helyért kiírt visszavágóra. A tizenhat pontos hátrány nem hiszem, hogy ledolgozzuk, de jó lenne borsot törni a hazaiak orra alá, és egy meglepetés győzelemmel zárni a szezont.

Hajrá KOK!

előző hír archívum 2015 következő