Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Utolsó rohamok
2015. June 04. 08:54
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Utolsó rohamok

Utolsó rohamok
Még harcban állnak csapataink, több fronton érdekeltek vagyunk még ezen a hétvégén is. Az U25-ös lánycsapatunk az egyetemi B33-as döntőn szerepel Debrecenben, a minik Nyíregyházán vesznek rész egy meghívásos tornán. A jövő idény junior csapata a hagyományos nemzetközi találkozóra utazik Przemyslbe.

A főiskolás lányok a két selejtező torna eredményei alapján szereztek jogot az országos döntőben való szerepléshez, ami nagyszerű teljesítménynek számít. Az U18-as világbajnoksággal párhuzamosan, vasárnap rendezik meg a nyolcas döntőt Debrecenben, ami garantálja a világszínvonalú körülményeket. A csoportmérkőzéseken a MEAFC, a NKE, és UPC Szeged gárdájával mérkőznek meg, továbbjutás esetén egyenes kieséses formában dől el a bajnoki cím.
Gyerünk Csajok!

A 2005-ös korosztályunk szombaton, Nyíregyházán mutathatja meg tudását a GKS Kupa keretein belül. Szombaton, a hármas tornán először a hazaiakkal játszunk, majd a Nagyvárad fiai következnek. Sok gyerekünknek ezek lesznek az első tétmérkőzéseik, reméljük, nem izgulják túl a dolgot.
Hajrá Kisoroszlánok!

Testvérvárosunkban, Przemyslben kerül sor a négy nemzet tornájának (V-4) elnevezett eseményre, immár 11. alkalommal. A három napos, mindig nagyon jó hangulatú, és magas színvonalú tornán megmérkőzünk a szlovák, az ukrán, és a lengyel U17-es csapatokkal. Lány torna is zajlik párhuzamosan, így a fiaink a mérkőzéseik közti időben sem fognak unatkozni.

Hajrá Eger!

előző hír archívum 2015 következő