Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Szinte minden Oroszlán harcba indul
2015. October 16. 16:10
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Szinte minden Oroszlán harcba indul

Szinte minden Oroszlán harcba indul
A gyermek csapatunk kivételével minden korcsoportban pályára lépnek csapataink a hétvégén. Az NBI/B-ben, szombaton, a Leányka úton a MEAFC ellen mutatkozunk be hazai pályán, a felnőttek 16 órától, az U20 18 órától kezd. A juniorok a bravúros Kecskemét elleni győzelem után, a Kiskunfélegyházát fogadják vasárnap 11 órától a SZEG-ben.

Megkezdik bajnoki szereplésüket a kengurus (U11) fiúk, valamint a kadettjeink (U16). A legfiatalabb korosztályban két csapatunk is érdekelt, a Kék Oroszlánok szombaton Salgótarjánban, a Kis Oroszlánok vasárnap, Ózdon lépnek pályára. Mind a két alakulatunk szinte csak kezdőkből áll, így náluk elsősorban most a gyakorláson, a tapasztalat szerzésen van a hangsúly.

A kadettek a Jászberénybe utaznak, ahol a mindig harcosan játszó JKSE fiataljait próbálják legyűrni. Nem lesz könnyű.

A junioroktól győzelmet várunk, ha már a csoport favoritjának számító Kecskeméti Kosárakadémia csapatát legyőzték. Igaz előtte az U20-as meccsen is helyt kell állni, de így volt ez a múlt héten is.
Menni fog!

A serdülők már a második tornára utaznak Debrecenbe, immár a légerősebb csoportban játszva, mivel torna győztesek lettünk az előző fordulóban.  Az első meccsünk a toronymagas esélyes Debrecennel lesz, ahol felmérhetjük hol is tart az országos elit. A cél a csoportban maradás, amihez a második mérkőzést meg kell nyerni, ahol vagy a GKS-sel vagy a JKSE-vel kell megküzdenünk.

Aki teheti, jöjjön szombaton 16 órára a Leányka útra, szurkoljunk a felnőtteknek!

Jó meccs lesz!

előző hír archívum 2015 következő