Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Serdülőink itthon is bemutatkoznak
2015. November 06. 11:15
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Serdülőink itthon is bemutatkoznak

Serdülőink itthon is bemutatkoznak
Az eddig remekül szereplő serdülő csapatunk vasárnap a regionális bajnokság harmadik tornáján vesz részt Egerben. Az első mérkőzésük 12 órakor kezdődik a Szilágyiban. Előző nap szintén a Szilágyiban, 11 órakor a kadettjeink csapnak össze a Hajdúhadházi fiatalokkal.

A felnőtt NBI/B-s csapat, rendhagyó módon, most pénteken játssza a soros hazai mérkőzését. Az ellenfél a MAFC II. gárdája, a találkozó 18 órakor kezdődik a Leányka úton. A fővárosiak második számú csapata eddig csak nagyarányú vereségekkel rendelkezik, remélhetőleg mi is legyőzzük őket.

A serdülők első mérkőzése a GKS Nyíregyházával lesz, ahol eldőlhet a régió 2. helyének a sorsa. Az eddig lejátszott meccsek alapján csapatunk a 3. helyre a legesélyesebb, ami az országos főtáblára kerülést is biztosítaná. Az idény elején ezt a célt tűztük ki!

A kadettjeink is esélyesebb tűnnek a hajdúságiak ellenében, bár az egyik meghatározó játékosunk (Kátai Zsolt) még mindig sérült.

Aki teheti, jöjjön szurkolni a csapatainknak!

HAMAROSAN „ÚJRAÉLED” A HONLAPUNK!

Címkék:
előző hír archívum 2015 következő