Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Papírforma vereségek
2011. May 02. 11:20
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Papírforma vereségek

Papírforma vereségek
Mindkét mérkőzését elveszítette gyermek csapatunk a felsőházban. A debreceni csapat elleni mérkőzésen (36:50) még jól játszottunk, de a GKS ellen (30:68) már kiütköztek a hiányosságaink.
A Ziccer Tigrisekkel még nem mérkőztünk, de tudtuk róluk, hogy erősek. Az első sorunk jól tartotta magát, pedig innen hiányzott a pontgyárosunk Jakab Zsolt. Sajnos Alexék nagyon elbukták a 2. negyedet, de a félideji büntetőkkel még felzárkóztunk 7 pontra. A második félidő hasonló módon zajlott le, mint az első, így a hátrányunk a végére megduplázódott.
Rövid pihenő követően a csoport legjobbjával meccseltünk, akiket egyszer már megszorongattunk. Most ez nem sikerült. A letámadásos védekezésüket nagyon nehezen tudtuk átjátszani, sok könnyű kosarat kaptunk. Nem tudtuk megfelelően pótolni a hiányzókat, a végére el is fáradtunk, ezért alakulhatott ki most ez a nagy különbség.  
 
Címkék: gyermek
előző hír archívum 2011 következő