Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Egyszerűen kosarazz!
2011. May 05. 09:29
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Egyszerűen kosarazz!

Egyszerűen kosarazz!
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége nagyszabású versenyt hirdetett középiskolások számára, a sportág új szakágában, a B33-ban. Az egri torna a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumban lesz május 14-én.
A versenyre az egész ország területéről lehet jelentkezni, hiszen Szabolcs-Szatmár-Bereg kivételével minden megye nagyobb városában lesznek aznap versenyek, azaz mindenhol pattog majd a labda, ahogy természetesen Budapesten is.

Nevezési díj nincs, részvételi feltétel mindösszesen annyi, hogy a csapattagok egy iskolából kerüljenek ki és az adott intézményben hallgatói jogviszonnyal rendelkezzenek. Egy-egy középiskolából több csapat is jelentkezhet.

A megyei legjobbak külön leány és fiú kategóriában) június 4-5-én Sopronban értékes nyereményekért mérhetik össze a tudásukat, és a helyszínen szurkolhatnak a női válogatottnak a soproni Európa-bajnoki pótselejtező-tornán!

Várjuk tehát azon 3+1 fős csapatok jelentkezését, akik elég kurázsit éreznek magukban ahhoz, hogy megmutassák, nincs náluk jobb csapat az országban. 

Jelentkezni lehet a www.kosarsport.hu/b33/ oldalon.
Címkék: B33
előző hír archívum 2011 következő