Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » GKS Ligás mérkőzések hétvégén
2011. May 06. 10:47
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

GKS Ligás mérkőzések hétvégén

GKS Ligás mérkőzések hétvégén
Az elmúlt évben indult el az a régiós bajnokság, ahol a szezonban kevesebb játéklehetőséget kapott korcsoportokkal indultunk. Az idén az 1998-ban születettek és a kadett csapatunk vesz részt ezen a megmérettetésen.
Mind a két alakulatunk 3-3 meccset játszik a Gombi Kosársuli különböző csapataival. Elsősorban a tapasztalatgyűjtés és az edzésen tanultak gyakorlása a cél.

A 98-asok közül sokuknak ez lesz első mérkőzésük, hiszen csak ősszel kezdtek el kosarazni. Reméljük a rutinosabbak átsegítik őket a kezdeti lámpalázas időszakon.

A kadett csapatunk átalakult az elmúlt évhez képest, nekik a csapategység megteremtéséhez lesz hasznos ez a bajnokság. A Nyíregyházáról visszaigazolt Varga Ákossal és a Salgótarjáni Simon Patrikkal mindenképpen megerősödtünk, reméljük ez majd az eredményességben is megmutatkozik. 
Címkék: beharangozó,
előző hír archívum 2011 következő