Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Győzelmekkel fejeztük be a Kenguru Kupa idényt
2011. május 17. 01:19
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Győzelmekkel fejeztük be a Kenguru Kupa idényt

Győzelmekkel fejeztük be a Kenguru Kupa idényt
A mini korosztály második, a gyermek pedig a 4. helyen végzett a legfiatalabbak versenysorozatának alapszakaszi küzdelmeiben. A serdülők is kitettek magukért a GKS Ligában.
Szombaton a GKS Ligában voltak érdekeltek az első éves serdülőink Nyíregyházán. A hazaiak élcsapata ellen sikerült egy szoros mérkőzést játszanunk (45:62), kár, hogy nem tudtunk végig koncentrálni. A másik két meccsen érvényesiteni tudtuk képzettségi és fizikai főlényünket. A 2000-eket 100:18-ra, az idősebbeket 56:42-re győztük le.

Vasárnap mi rendeztük a Gyermek Bajnokság utolsó alapszakaszi tornáját a "B" csoportban. A Tiszaújvárosiak távolléte miatt egy meccset játszottunk, mégpedig a miskolci lányok ellen. Nagyon rosszul indult a meccs, hiszen az első ötösünk pontot sem dobott, amire nem volt példa a kosársulink 10 éves történetében (0:14). A folytatás sem volt mindennapi. Küzdeni tudásból mindenki jelesre vizsgázott. A második ötösünk 8 pontot faragott a hátrányból, de a büntetők után még mindíg 8 pont volt oda. Következtek a "nullázó" Andrisék, akik végre úgy játszottak, ahogy tudnak és 5 ponttal megynyerték a negyedüket. Márcsak 3 pont volt a hátrány, amit Alexék okos, harcos jétékkal kiegyenlítettek és a győzelmet is megszerezték. Tényleg szép volt Fiúk! Összesítésben a régióban a 4. helyen végeztünk.

A mini csapatunk hétfőn játszotta az utólsó alapszakaszi mérkőzéseit a Kenguru Kupában. Elsők már nem lehettünk, de be akartuk bizonyítani. hogy mi vagyunk a legjobbak ebben a régióban. Két magabiztos győzelemmel ez sikerült, de most mégis, 7 év után nélkülünk zajlik a Bajnokok Tornája...  
Címkék: , gyermek, Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2011 következő