Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Ligaezüst, B33-as különdíj
2011. június 05. 23:22
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Ligaezüst, B33-as különdíj

Ligaezüst, B33-as különdíj
Újra három mérkőzést játszottak a meglehetősen tartalékosan kiálló kadettek, de így is hozták a kötelező győzelmeket. Az edzőinkből álló csapat Fair Play díjat kapott a B33 szakág első évadján.

A kadettjeink nem igazán tudták megszorongatni az Akadémisták dolgát (60:117), de a 60 dobott pont mindenképen dícséretes. Jól mutatkozott be az idősebbek között Kalo Ádám, bátran és eredményesen játszott a sérüléséig. A másik két meccset simán hoztuk (97:45, 96:9), főleg indításokból voltunk eredményesek, amiben a szintén újonc Sárosi Martin járt az élen. A lejátszott 6 mérkőzés alapján ezüst érmet akaszhattak a nyakunba.


A kosárlabda új szakágának, a B33 versenysorozatnak vasárnap volt a döntője Budapesten. Az egri torna szervezése mellett egyesületünk edzői a játékba is beneveztek és a statisztika alapján Ők nyerték el a legsportszerübb csapat különdíját. A szép trófea mellé 50 000 Ft is járt a CIG Pannónia Biztosító jóvoltából. GRATULÁLUNK!

Címkék: B33,
előző hír archívum 2011 következő