Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Sok beteg, kevés pont
2011. January 23. 17:51
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Sok beteg, kevés pont

Sok beteg, kevés pont
Betegségek és táborozás miatt erősen tartalékos csapattal vettünk részt Miskolcon a Kenguru Kupa "B" csoportjának mérkőzésein. A célunk a feljutás volt az "A" csoportba, amelyhez nyernünk kellett volna mind a két mérkőzést.

Az első meccsünket a Hangyabolyokkal játszottuk. A nyitó negyedet 10 ponttal megnyertük Kiss Bálint remek játékának köszönhetően. Sajnos a második sorunk csődöt mondott így a büntetődobások előtt már az ellenfelünk vezetett 4 ponttal. A 3. negyedben Jácint volt ellenálhatatlan, így már nálunk volt az előny. A másik sorunk szószerint nullázott, de legalább keményen védekezett így megmaradt az előny. A második, a miskolci lányok elleni mérkőzést 1 ponttal elveszítettük, úgy hogy a félidői büntetőzésben fellállítottuk történetünk negatív rekordját, senki nem talált be a gyűrűbe. Ezzel a vereséggel valószínű a Bajnokok Tornájáról az idén lemaradunk.

 

Címkék: Kenguru Kupa, mini
előző hír archívum 2011 következő