Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Beindul a szezon a legkisebbeknek is
2011. October 07. 08:28
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Beindul a szezon a legkisebbeknek is

Beindul a szezon a legkisebbeknek is
Négy korosztályos csapatunk is pályára lép a hétvégén és összesen hét mérkőzést játszunk. A legjobban a "kengurusaink" izgulnak, hisz nekik ez lesz az első hivatalos fellépésük. Mi is kíváncsian várjuk mire lesznek képesek ebben a szezonban.
Az U14 Nyíregyházára utazik, ahol az alapszakasz 2. tornáját rendezik. Az ellenfél a NYÍRSULI és a DSC SI gárdája lesz. Mind három csapat győzelmekkel rajtolt, ízgalmas szoros csatákra számítunk.

Időrendben az U20-as csapatunk következik, akik hazai környezetben, a felnőtt csapat után a DEAC-cal játszik szombaton. Szeretnék megszerezni első győzelmüket, de a debreceniek ellen ez nem lesz könnyű feladat.

Az U12-esek Miskolcon szerepelnek, nekik is ez lesz az első tornájuk. A csapat tavalyhoz képest gyengült, de ha a meghatározó játékosok hozzák a formájukat, akkor a csoportban a dobogón végezhetünk.
Címkék: beharangozó
előző hír archívum 2011 következő