Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Papírforma eredmények
2011. October 16. 10:17
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Papírforma eredmények

Papírforma eredmények
Az NB II-es meccs végig szorosan alakult, de végül nem sikerült meglepetést okoznunk a Cegléd KE otthonában. (77:83). A kadetteknek sikerült legyőzni a Salgótarján gárdáját (71:55), de a debreceniek egyenlőre még jobbak nálunk.(48:73)
Cegléden újra sok hibával játszottunk, rosszul oldottuk meg az emberelőnyös szituációkat, de szerencsére minden pályára lépő játékosnak voltak jó pillanatai és így végig volt esélyünk a győzelemre is. A nagyobb rutin és Vavra András eredményes centerjátéka (35 pont) azonban a hazaiakat győzelemre segítette.

U16-os gárdánk lassan lendült játékba, nehezen boldogult a fizikai fölényben lévő hazaiakkal. A második félidőben már jobban koncentráltunk és a végére kijött a két csapat közötti tudáskülönbség.
Pihenő nélkül következett a DSC-SI hasonló korú csapata. Itt is elrontottuk az elejét és ezt az ellenfél könyörtelenül kihasználta és már az első negyedben eldöntötte a mérkőzést. Velük szemben is hátrányban voltunk fizikálisan, de képzettségben is valamivel előttünk járnak.

Egy-két játékosunknak el kell dönteni, hogy mennyire fontos neki ez a sport és a csapat...
Címkék: kadett, NB II
előző hír archívum 2011 következő