Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Itthon a légtér urai voltunk
2011. November 06. 17:12
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Itthon a légtér urai voltunk

Itthon a légtér urai voltunk
Győzelemmel folytatta az NB II-es szereplését az új felnőtt csapatunk. A rivális hatvaniak a mérkőzés elején jól tartották magukat, de a végére elfogyott az erejük (101:85). A Kaszásokkal szembeni légi csatát viszont elvesztették az U20-asaink és ezzel a meccset is (60:84).

A Körcsarnokban végre kosármérkőzés is volt, igaz a kézisek padlón hagyott vaksznyomai a mi mezünkön hagyott nyomot.
A megyei riválusunk főleg a távoli dobásaival tartotta a lépést velünk, de most nekünk is "sült" a kezünk. A palánk alatti területet pedig egyértelműen uraltuk és időnként látványos blokkolásokkal szórakoztattuk a kilátogató kosárbarátainkat. A két T-licenszesünk (Baumann, Szerdahelyi) remekül és felszabadultan játszott, ők szerezték a pontjaink felét, de a többiek is helytálltak. Az erejükkel teljesen elkészülő ellenfelünknek az utólsó negyedben főleg indításokból dobtunk kosarakat és sikerült a századik pont is.
A mérkőzésről van pár fotó a galériában!

Az Óbudai Kaszások magassági és erőfölényét sajnos nem sikerült kompenzálni. A mérkőzésen ráadásul produkáltunk két 0:10-es szériát, ami el is döntötte a végkimenetelt. Helyenként szépen kosárlabdáztunk, de még mindíg sok a hullámvölgy.

Címkék: NB II, U20
előző hír archívum 2011 következő