Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Hosszú hétvége előtt
2011. November 10. 15:24
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Hosszú hétvége előtt

Hosszú hétvége előtt
Négy csapatunk lép pályára, akikre összesen hat mérkőzés vár. Az NB II-eseknek az ellenfelük mellett a hosszú út fáradalmaival is meg kell küzdeniük, hiszen Szegedre utaznak.
 2F Vízügy csapata vár rájuk, akik három győzelemmel és három vereséggel a tabella közepén helyezkednek el. Nálunk Hegedűs Krisztián játéka kérdéses, de ennek ellenére egészséges önbizalommal tekintünk az összescsapás elé. Szeretnénk győzelemmel hazatérni a hosszú túráról.

Szombaton hazai pályán fogadjuk a Kecskeméti Főiskola U20-as csapatát. Az ellenfelünk soraiban játszik Kopasz Marci, aki az idén igazolt el tőlünk. Nem tudni milyen összeállításban játszanak majd, mert a felnőtt csapatuk is nagyon fiatal.

A kadettek Jászberénybe utaznak az OKB 3. tornájára. Itt a NYÍRSULI-val kezdünk és az eredményektől függően vagy a hazaiakkal vagy a MISI csapatával játszuk a második meccsünket.
Javuló játékot és szoros mérkőzéseket várunk.

A legkissebbek Miskolcon szerepelnek a Kenguru Kupa 2. tornáján. Először a szerencsiekkel játszunk, majd újra a hazai lányok következnek, akiktől a múltkor nagyon kikaptunk. Jó lenne bent maradni az "A" csoportban, ehhez egy meccset meg kell nyerni.
előző hír archívum 2011 következő