Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Kevés pont, kevés öröm
2011. november 13. 21:40
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Kevés pont, kevés öröm

Kevés pont, kevés öröm
Nem sok babér termett csapatainknak ezen a hétvégén. Csupán az NB II-es mérkőzést sikerült megnyernünk (85:75), a többiek mind vesztesen hagyták el a pályát. Kevés pontot szereztünk és feltűnően gyengén dobtuk a büntetőket.
Szegeden szereplő másodosztályú csapatunk egy 2:15-ös öt percet produkált az első negyedben és ekkor nem sokan fogadtak volna a győzelmünkre. Szerencsére még időben észhez tértünk és az egészpályás emberfogásunkkal végig nyomás alatt tartottuk, hibákra kényszerítettük a hazaiakat. A középső két negyedben megfordítottuk az eredményt és végül egy izgalmas meccsen szereztük meg az első idegenbeli győzelmünket. Most a Szerdahelyi, Baumann, Bartuska trió vitte a csapatot, de mindenkinek voltak fontos kosarai, amik kellettek a sikerhez.

Az U 20-asaink fájó vereséget szenvedtek hazai pályán a kecskemétiektől (58:71). Végre jól kezdtünk és megynyertük az első negyedet, de már ekkor látszott, hogy nem lesz sétagalopp a találkozó. A második játékrészben a 6. percben dobtuk az első kosarunkat, de ekkor már az ellenfél vezetett. A negyedik negyed végére feljöttünk 2 pontra, de sajnos a végjátékban sokat hibáztunk és egy nyerhető meccset veszítettünk el. Nagyon hullámzó még mindíg a teljesítményünk, sok az eladott labda, a könnyelmű megoldás, a bosszantó fegyelmezetlenség.

A legkissebbek Miskolcon próbálták kiharcolni a legerősebb csoportban maradást, ami végül nem sikerült. A szerencsiek ellen hiába nyertünk két a negyedet a végeredmény 49:24 lett oda. A MISI Ördögöket kellett volna megverni a bentmaradásért, de szoros meccsen végül veszítettünk (29:31).
Nagyon sok ziccert és büntetőt hibáztunk!

A kadett csapat egy régi nagy ellenféllel játszotta első mérkőzését Jászberényben, ami sajnos már első negyedben eldőlt. A NYÍRSULI végül 81:51-re simán lemosott bennünket. Nem sikerült megszorítani a MISI együttesét sem (41:85) és jobban kikaptunk tőlük, mint az első fordulóban. Ennél azért lényegesen többre vagyunk képesek! 
Címkék: kadett, Kenguru Kupa, mini, NB II, U20
előző hír archívum 2011 következő