Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Gyerek csapatunk hazai pályán is bemutatkozik
2011. November 17. 16:02
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Gyerek csapatunk hazai pályán is bemutatkozik

Gyerek csapatunk hazai pályán is bemutatkozik
Az Országos Gyermek Kupa 2. fordulóját egyesületünk rendezi a Kossuth Zsuzsa Gimnáziumban szombaton. Ugyan ezen a napon Oláh Andrisék Nyíregyházára utaznak az OSB 4. tornájára. A leghosszabb út most is az NB II-es csapatra vár, ők a Békésen próbálnak szerencsét.
A 2000-esek edzésmunkája még mindíg nem éri el a kívánatos szintet, pedig ideje lenne megkomolyodni, ha akarunk valami elfogadható eredményt felmutatni ebben a szezonban. Szombaton a szerencsiek és egy most alakult debreceni csapat lesz az ellenfelünk. Két győzelemmel felkerülnénk az "A" csoportba, ahol tehetségünk szerint is a helyünk van.

A serdülőinkre a hazaiaik erősebb csapata vár az első meccsen, remélhetőleg szorosabb eredményt tudnak elérni, mint az előző fordulóban Szolnokon. Jó lenne, ha most a 99-esek is hozzá tudnának tenni valamit az  eredményhez. Tudásuk meg van hozzá. A két meccsből egy győzelemre feltétlenül számítunk.

A békésiek némi meglepetésre öt győzelemmel, egy vereség mellett vezetik a Keleti csoportot.
A fiaink úgy érzik, hogy van esélyünk ellenük is, ha úgy játszunk, mint Szeged ellen a középső két negyedben. Agresszív védekezés, sok futás, gyors játék, ez lehet a siker alapja. Vasárnap kiderül, mit tudtunk megvalósítani ezekből.
 
előző hír archívum 2011 következő