Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Egy rangadót megnyertünk, egyet elbuktunk
2011. November 21. 13:29
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Egy rangadót megnyertünk, egyet elbuktunk

Egy rangadót megnyertünk, egyet elbuktunk
Az U12-eseink mindkét hazai mérkőzésüket megnyerve felkerültek az "A" csoportba. Serdülőink a papírformának megfelelően 50%-osan teljesítettek Nyíregyházán. Sajnos az NB II-eseink nem tudták megnyerni a békési rangadót.

A Gyermek Bajnokság egri fordulójában csak egy meccsünk -a Szerencs elleni rangadó- hozott izgalmakat (51:47), ahol az elbukott első félidő után sikerült fordítanunk. Ki kell emelni Kátai Zsolt és Hoffmann Balázs játékát, akik ellenállhatatlanul kosárlabdáztak ezen a napon.
A Factum kezdő játékosokból álló csapatának a legyőzése nem jelentett különös nehézséget (68:11). Itt már többen is jó teljesítményt nyújtottak.

Serdülőink tartalékosan is hozták a kötelezőt. Kár, hogy a hazaiak ellen nem tudtunk nagyobb ellenállást kifejteni(50:109), rengeteg indításos kosarat kaptunk. Azért nekünk is voltak szép megoldásaink, ami biztató lehet az utólsó alapszakaszi torna előtt.
A második mérkőzésen újra legyőztük a Jászberényi KI csapatát. (75:57). Nehezen lendültünk játékba, de a második félidőben az erős ötösünk eldöntötte a meccset a javunkra.

A női csapattal utaztunk le a Békés elleni találkozóra, ezért kicsit korábban indultunk. Már a bemelegítésnél látszott, hogy a hazaiak nagyon komolyan veszik ezt a mérkőzést és az egész szezont. A nézők is voltak szép számmal, akik fergetegesen szurkoltak a sajátjaiknak. Bennünket a lányaink és a szomszédvárból, Mezőberényből átruccanók biztattak. Így a nézőtéren is igazi "rangadóhangulat" uralkodott végig a meccs folyamán.
Az első negyedet megint elbuktuk, pedig nagyon fogadkoztunk...Sőt volt olyan pillanata a mérkőzésnek, amikor a hazaiak már hússzal is vezettek. Nem igazán ment most a játék a T-liceszeseinknek, ráadásul Krisztiánnak kiújúlt a sérülése, így 5 perc játék után le kellett cserélni. A csapat azért most is bebizonyította, hogy tud küzdeni. Bár a kinti dobasaink nem igazán sikerültek, a belső posztokon is hátrányban voltunk, ennek ellenére a negyedik negyed közepére kiegyenlítettünk. A végjátékban azonban sokat hibáztunk, így a hazaiak igaz, hogy szinte csak büntetőkből gyarapítva pontjaikat, legyűrtek bennünket. Kár érte és a meccs végi indulatoskodás sem hiányzott.
Készült néhány fotó az útról, a galériában megtalálod.

Címkék: gyermek, NB II, , serdülő
előző hír archívum 2011 következő