Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Bemutatkozik az U20-as csapatunk
2010. September 20. 09:43
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Bemutatkozik az U20-as csapatunk

Bemutatkozik az U20-as csapatunk
Szerdán Tiszaújvárosban játsza első bajnoki mérkőzését az U20-as csapatunk. Az Eszterházy Károly Főiskola NBI.-es csapatával kötött megállapodás alapján ebben az idényben közösen működtetjük ezt a korosztályos csapatot. A játékoskeret kétharmadát a mi juniorjaink adják, az edzőjük Laczi Zsolt lett.
Közös elvárás a jól megszervezett, színvonalas edzésmunka megvalósítása, a bajnoki mérkőzésekre a megfelelő felkészülés és játékoslétszám biztosítása. A csapat alacsony szerkezetű, sajnos a tavalyi centerünk Budapesten folytatja tanulmányait így nehéz dolgunk lesz a palánk alatt nélküle. Sokat várunk viszont a friss fősulisoktól, Baumann Dávidtól és Frey Patriktól és a tavalyi húzóembertől Jakab Zsoltól. A két idősebb visszajátszónk Filkor Dávid és Szilágyi Péter lesz. Reméljük a fiatalabbak élnek a lehetőséggel és bizonyítják tehetségüket ebben a mezőnyben is. Ezek a mérkőzések jó felkészülést jelenthetnek a junior bajnoksághoz. A csapatot a középmezőnybe várjuk.
Címkék: U20
hír archívum 2010 következő