Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Nem lesz NB-II-es meccs pénteken
2011. november 24. 15:24
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Nem lesz NB-II-es meccs pénteken

Nem lesz NB-II-es meccs pénteken
A másik egri csapat kérésére januárra halasztottuk a pénteki összecsapást. Az U20-as találkozót már szerdán lejátszottuk, így szabad hétvége jön az idősebb korosztálynak. A kadettjeink viszont újra pályára lépnek Salgótarjánban.
A békési kudarc(?) után városi rangadó következett volna Bartuskáéknak, amin esély mutatkozott a győzelemre. A sérülések miatt kért halasztásba természetesen beleegyeztünk, biztosan találunk jövőre mind két fél számára megfelelő időpontot a mérkőzés lejátszására.

Sajnos a felnőtt csapat mellett az U20 is kikapott Hódmezővásárhelyen (77:101). A papírforma a hazaiak sikerét vetítette elő, de azért nincs ekkora különbség a két csapat tudása között. A sok eladott labda és a kimaradt ziccerek viszont ezt eredményezték.

Az U16 újra Salgótarjánba utazik, ahol először a Kecskemét szintén 97-esekbő álló csapatával találkozik. Az ellenfél minden korosztályban erős, ezért jó összehasonlítási alap lesz a kettőnk összecsapása a mieink erejének a felmérésére. 
Címkék: beharangozó, kadett, NB II, U20
előző hír archívum 2011 következő