Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Küzdöttünk, küzdöttünk
2011. December 05. 11:05
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Küzdöttünk, küzdöttünk

Küzdöttünk, küzdöttünk
Nem termett babér csapataink számára az elmúlt fordulókban. Az NB II-es csapatunknak tartalékosan is volt esélye a Földessel szemben (79:88), az U20-asok is helytálltak a Törökbálint ellen (65:78), de mind két találkozót elveszítettük. A gyermekek két vereséggel visszaestek a "B" csoportba.

A Gyermek Kupában, a GKS ellen lett volna esélyünk a győzelemre, de az első félidőben összeszedett 22 pontos hátrányt már nem tudtuk ledolgozni (53:58). A második meccsünkön már a fáradság is hozzájárult a Debrecen elleni súlyos vereséghez (25:93). Két újoncot is avattunk Molnár Laci és Nyúl Szabi személyében. Biztos fognak még győztes meccseken is szerepelni.

Miskolcon már az első negyedben 17 pontos hátrányba kerültünk a borzalmas védekezésünk miatt. Ebben a mezőnyben egyik csapattól sem szabad egy negyed alatt 33 pontot kapni. Sajnos megéreztük a két magas játékosunk hiányát is, de ennek ellenére egy nyerhető meccset buktunk el ismét.

Jól közdöttek az U20-as fiúk az esélyesebbnek tartott törökbálinti csapat ellen, de ők sem tudták ledolgozni a mérkőzés elsö szakaszában kialakult tíz pont körüli hátrányt.  

Címkék: gyermek, NB II, U20
előző hír archívum 2011 következő