Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Minik újra a legjobbak között
2011. december 12. 07:51
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Minik újra a legjobbak között

Minik újra a legjobbak között
Vidám vasárnapunk lett a nehézségek ellenére. Mind két csapatunk tartalékosan utazott el a saját tornájára, sérülések, betegségek, családi programok(?) akadályozták a részvételt. A pályára lépők viszont kettőzött akarással küzdöttek, aminek meg is lett a jutalma. A minik kétszer győztek, a serdülők pedig Bátori Ádám (a képen) vezérletével két pontot gyűjtöttek az alapszakasz utolsó tornáján.
A legkissebbek első ellenfele a Szikszó Lakers csapata volt, ahol a képzettségbeli különbség az eredményben is megmutatkozott a javunkra (43:10). Pihenő nélkül a miskolciak következtek, akiket az első fordulóban, igaz csak két ponttal, de legyőztünk. Most is kiegyenlített volt a küzdelem, de a második sorunk jó játékának köszönhetően végül újból mi örülhettünk (27:21). Ezzel a két szép győzelemmel visszakerültünk a legerősebb, "A" csoportba.

A serdülőknél a fél csapat hiányzott, örültünk, hogy egyáltalán ki tudtunk állni. Szerencsére a húzó embereink azért nem hagytak cserben bennünket. A bomba erős hazaiak ellen semmi esélyünk nem volt (25:100).
Itt is mi dupláztunk, azaz pihenő nélkül játszottuk a 3. helyért a Hódmezővásárhelyi Kosársuli elen. Az első negyedet elbuktuk 24 ponttal(!), de ami ezek után következett az nehezen felejthető. A második negyedet mi nyertük, de a félidőben még mindig tetemes 15 pont volt a hátrányunk. A legjobb ötösünk a második félidőben végig a pályán volt és fokozatosan ledolgozta ezt a különbséget. Nagyon izgalmasan alakult a végjáték és 5 másodperccel a vége előtt bedobott két büntetővel (Bátori Ádám) megnyertük a csatát.
Szép volt Fiúk!
Címkék: Kenguru Kupa, mini, , serdülő
előző hír archívum 2011 következő