Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Az év utólsó meccsei következnek
2011. December 15. 18:05
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Az év utólsó meccsei következnek

Az év utólsó meccsei következnek
Az NB II-es csapatunk Debrecenbe utazik és a csoport egyik legjobbjával játszik pénteken. Hazai pályán próbálja megszerezni 3. győzelmét az U 20-as alakulatunk a Salgótarján ellenében. A kadettek az alapszakasz 5. tornáján vesznek részt Szolnokon.
A DEAC elleni összecsapáson nem számíthatunk két magas emberünkre, de a fiúk nagyon elszántak. Szeretnék felborítani a papírformát és egy meglepetés győzelemmel búcsúzni az évtől. Nem lesz egyszerű!
Utánpótlás fronton verni szoktuk a tarjáni csapatokat és a mostani U 20-as találkozónak is mi vagyunk az esélyesei. Reméljük itt nem borul a papírforma. A találkozóra a megszokottaktól eltérően nem a nagy csapatok meccse után kerül sor,hanem a Szilágyi Gimnáziumban játszunk szombaton 15 órakor.
Az U 16-ban a hazaiakkal kezdünk és utánna várhatóan a Nagykőrösi Sólymokkal találkozunk. A második mérkőzést illene megnyerni, annak ellenére, hogy valószínüleg csak tartalékosan tudunk elutazni vasárnap.
Címkék: beharangozó, kadett, NB II, U20
előző hír archívum 2011 következő