Egri Kék Oroszlánok Kosársuli Utánpótlás Sportegyesület

Főoldal » Csak egy győzelem, de az csúcs
2011. December 21. 12:23
Facebook megosztás iWiW megosztás Twitter megosztás Hozzáadás a Google Bookmarkhoz Add a Startlaphoz Bőcs KSC hírek RSS Betuméret csökkentés Betuméret növelés Nyomtatás Elküldöm egy ismerősömnek

Csak egy győzelem, de az csúcs

Csak egy győzelem, de az csúcs
Az elmúlt hétvégén csak az U20-asok tudtak nyerni, de ők az idény legnagyobb különbségű győzelmét aratták (138:54) a tarjániakkal szemben. Nem sikerült a bravúr a DEAC otthonában (73:97) az NB II-es meccsen és a kadett csapatunk is mindkétszer alul maradt.
Debrecenben nem tudott játszani egyik T-licenszesünk sem, így meglehetősen meggyengültünk a palánk alatt. A mérkőzés meg sem itt dölt el, az ellenfél távoli dobásaival nem igazán tudtunk mit kezdeni. Kaptunk 12 hárompontos kosarat és számos középtávolit.

A szombati U 20-as meccsen viszont nekünk ültek a hárompontosaink (12 db), amiből Pongi egyedül nyolcat termelt. A gyengébb kezdés ellenére a képzetlenebb és az utólsó negyedben az erejükkel is elkészülő Salgótarjániakat több, mint 80 ponttal legyőztük.

A kadett tornán egyszerűen nem tudtuk kompenzálni az ellenfeleink fizikai fölényét. Pontatlanul játszottunk, sok biztos helyzetet elrontottunk. A nagykőrősiek ellen lett volna esély a győzelemre, de sajnos csak megszorongatni tudtuk őket (57:67). Kár érte.


Címkék: kadett, NB II, U20
előző hír archívum 2011 következő